Pagina's

zondag 24 januari 2021

Video Alcohol Inkt Deel 1 Basis + Twist

 Hallo allemaal,

Alcohol inkt. Ben jij er al mee aan de slag gegaan ? Of is dit een volledig nieuw medium voor je ? Inbeide gevallen is deze video een aanrader. Is alcohol inkt niet nieuw voor je dan is het misschien een goede opfrissing van je kennis en wie weet is de toegevoegde twist wel nieuw voor je. Heb je nog niet met alcohol inkt gewerkt of heel weinig, dan is deze video een goede start voor je. Hoe dank ook ik wens jullie weer veel kijk plezier.





Hieronder de foto's van de video en nog enkele extra foto's.

Onder het rouwkaartje heb ik ook even de kleuren gezet die ik gebruikt heb maar onder de video (op het YouTube kanaal) staat MATERIALENLIJST als je op de link klikt die daarachter staat kom je in de webwinkel op de pagina waar alle gebruikte materialen bij elkaar staan.






Gebruikte kleuren voor dit rouwkaartje zijn: Pitch Black + Pebble + Slate en witte Folie van WOW

Deze techniek leent zich uitstekend om snel veel kaartjes te maken. Je kan ook eens een avondje lang experimenteren met verschillende kleur combinaties en verschillende soorten en kleuren folie. Nadien kan je er dan kaartjes van maken.

Ook voor mannen kaarten is dit een uitstekende techniek. Gebruik groen tinten of bruin tinten, blauw tinten en de tekst pas je aan aan de gelegenheid.

Ik wens jullie heel veel plezier met de eenvoudige maar o zo leuke techniek.

Groetjes,
Veerle











4 opmerkingen:

  1. Video bekeken.
    Dit lijkt mij echt tof om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I have not played with my alcohol inks in a long time and need to as they are so fun. I loved your video and I adore all your cards Veerle! Hugs, Brenda

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en voor het achterlaten van een berichtje. Veel knutselplezier gewenst. Hartelijke groetjes, Veerle