Pagina's

donderdag 19 mei 2022

Nieuwe Stamping Die van Nellie's Choice

 Hallo allemaal,

Hebben jullie de stempel mallen al ontdekt van Nellie's Choice?

Ze zijn super leuk en mooi. Er is nu een nieuwe uit een mandala en daar heb ik een voorbeeldkaart mee gemaakt, ik vertel je hieronder hoe ik dat gedaan heb.


1) Snijd een witte basis kaart van 11x30 cm vouw dubbel tot een kaart van 11x15 cm

2) Snijd een zwarte mat voor daarop van 10,5 x 14,5 cm kleef deze twee al op elkaar

3) Snijd een witte kaart van 10x14 cm leg daarop de Swirls stencil van Nellie's Choice (klik op de link om hem in de webwinkel te zien) Nellies Choice Stencil A5 Swirls NMMS027 - veerlescreatievehoekje.be

4) Met een blending brush breng je VersaMagic Eggplant aan langs de randen. Het midden hoeft niet daar komt de mandala. Eggplant: VersaMagic inktkussen Dew Drop Eggplant GD-000 -063 - veerlescreatievehoekje.be  Kleef ook deze kaart al op.

5) Leg de stamping Die Mandala (klik op de link naar de webwinkel) Nellies Choice Stamping Die - Mandala STAD013 - veerlescreatievehoekje.be op je stansapparaat plaat en beïnkt de mal met een Memento Dew Drop Tuxedo Black, leg er dan karton op en je transparante plaat en draai door je apparaat. Je hebt nu een mooie gestempelde en uitgesneden mandala.

6) Met de schaduw mal die erbij zit snijd je een achtergrond uit van wit karton. Deze beïnkt je langs de rand helemaal rond met VersaMark en strooi er VP326 Platinum op en smelt met de heat tool. Embossing poeder: Je hebt gezocht naar vp326 - veerlescreatievehoekje.be Kleef dan de mandala op de achtergrond. 

7) Snijd een cirkel die net achter de mandala past van EVA foam en kleef die met lijm achter je mandala, dit geeft meer stevigheid dan een boel strippen foam tape. EVA Foam: Je hebt gezocht naar eva foam - veerlescreatievehoekje.be  Kleef dan ook met lijm het geheel op je kaart in het midden.

8) Stempel op wit karton met de DTCS026 je tekst met zwarte inkt. Snijd vervolgens uit met een labeltje uit de Art Journal set NBJD003 Nellies Choice Journal Die - Frames NBJD003 - veerlescreatievehoekje.be Kleur de rand van dit label met de Eggplant van versaMagic.

9) Kleef het label op je kaart met een strip foam tape van 1,5mm dik.

Helemaal klaar.

Hopelijk vond je deze tutorial leuk en ga het zeker ook eens proberen.

Creatieve groeten, Veerle

1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje en voor het achterlaten van een berichtje. Veel knutselplezier gewenst. Hartelijke groetjes, Veerle