Pagina's

maandag 8 juli 2024

Week Aanbieding 08 Juli

 Hallo allemaal,

Deze week is de week aanbieding in de winkel en webwinkel een leuke snijmal van Nellie' Choice.

Hieronder de uitleg van de voorbeeld kaart.


* Ik heb gewerkt op Florence Wit cardstock.

* Met Oxide Spray's in de kleuren Bundled sage, Tumbled Glass en een heel klein beetje Spun Sugar heb ik de achtergrond gemaakt. Eerst met de oxide sprays en daarna nog extra water bij sprayen. Laat het aan de lucht drogen.

* Dan heb ik mijn achtergrond paneel op maat gesneden zijnde 7x15 cm. Daarna de randen bewerkt met gouden wax pasta, gewoon met de vinger uit de losse hand zodat de rand rondom niet afgelijnd is dat is het mooiste.

* De snijmal uit glad zwart karton gesneden en opgekleefd met lijm.

* Uit een stukje print papier een cirkeltje doorsnede 2cm geponst kan ook evengoed met een snijmal als je geen pons hebt. Leg dat blaadje op je paneel en trek met een wit PASTEL potlood de cirkel rand over. Neem het blaadje weg en kleur de omtrek (LANGS de BINNEN zijde) nog wat bij. Veeg het wit dan uit met je vinger. Zo krijg je een mooie zachte maan met nog kleur in het midden.

* Kleef dit paneel dan op een zwarte basis van 7,5 x 15,5 cm en daarna op een dubbele witte basis kaart die 16cm x 16cm is vouw ze dubbel naar 8x16cm en kleef daar het paneel op.

* En helemaal klaar. Tekst toevoegen indien gewenst naar keuze. Dit is een hele leuke kaart die je al kan gebruiken in de komende winter/eindejaar periode.

Wil je de snijmal aankopen, de voorraad is heel beperkt en op=op klik dan HIER

Creatieve groetjes en tot de volgende,

Veerle

2 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoekje en voor het achterlaten van een berichtje. Veel knutselplezier gewenst. Hartelijke groetjes, Veerle