Pagina's

maandag 5 augustus 2019

Groene kaart van de workshop

Hallo allemaal,

Sommigen onder jullie wilden toch graag de details van onderstaande kaart. Daarom heb ik er voor jullie even een blogpost van gemaakt.


1. Je maakt je paneel zoals je geleerd hebt in de workshop. Je mag een stuk karton gebruiken van 10,5 x 14,5 cm Maar het past ook op 10x14 dan krijg je 4 panelen uit 1 A4 vel.

2. Snijd een stuk copy papier even groot als je paneel en leg ze op elkaar. Leg daar bovenop de snijmal Sizzix 662666 Circle Mask en stans ze uit. 

3. Snijd een stuk wit karton ietsje kleiner dan je alcohol paneel. Leg daarop je uitgesneden velletje copy papier. Dit zal dienen als masker.

4. Kleef het indien nodig een beetje vast met verwijderbare mallen tape. Stempel nu alle blaadjes met groene inkt. Hier heb ik stempeltjes van CreaLies gebruikt Mini Blaadjes solid CLBP152 en Mini Blaadjes open CLBP151. Stempel zodanig dat de uiteindes van de steeltjes niet zichtbaar zullen zijn. Dankzij je papieren masker kun je heel mooi stempelen waar het moet.

5. Verwijder je papieren mask. Breng aan de achterzijde van je paneel foam tape aan, ook aan de kleine uitsteeksels. Leg de uitgesneden cirkels van je alcohol paneel even los op je kaart zodat je goed kan zien waar het grote paneel moet komen. Kleef dan het grote paneel op.

6. breng lijm aan op de achterzijde van de cirkels en kleef in de diepte op.

7. Kleef dan dit geheel op een stuk zwart karton dat 0.5cm breeder en langer is en dan op een witte basis kaart.

Veel succes, groetjes
Veerle



1 opmerking:

Bedankt voor je bezoekje en voor het achterlaten van een berichtje. Veel knutselplezier gewenst. Hartelijke groetjes, Veerle