Pagina's

dinsdag 21 april 2020

Techniek Video Deel 1 + GIVEAWAY

Hallo allemaal,

Vandaag deel 1 van de technieken video +10 verschillende technieken met de Nuvo Aqua Flow Pens. Er zijn grote en kleine technieken bij d.w.z de grote technieken zijn die die de kaart dragen dus de hoofdtechniek op de gehele kaart. De kleine technieken zijn afwerkings technieken.

Vandaag in deel 1 krijg je techniek 1 + 2 + 3 & 4 te zien en er is ook een GIVEAWAY.
Wat moet je daarvoor doen ? Like elk deel (dat gaan er drie zijn) dus geef elk van de drie komende video's een duimpje omhoog en zet onder elke video een berichtje. Je moet dus 3 video's bekijken - 3 video's liken en bij 3 video's een berichtje achter laten. Onder al wie dit 3x heeft gedaan worden 2 sets Aqua Flow Pens weg gegeven. Deze worden willekeurig gekozen. De video's zullen elkaar snel opvolgen.

Hieronder alvast ook de foto's van de kaarten.
Veel kijk plezier.







Nadien heb ik op 1 kaartje dat met de stans op, nog een laag Nuvo Crystal Glaze aangebracht. Dat heb ik een dag laten drogen en dan heb ik er nog een tweede laag opgezet en een nacht laten drogen. Twee lagen op elkaar gaat gemakkelijk dankzij de randen van je opgekleefde stans en dan heb je dus het effect van de foto hierboven.

2 opmerkingen:

  1. heel mooi Veerle weer wat geleerd moeten video 2 en 3 dan nog komen?
    ik heb geliked en wat geschreven.
    ben wel benieuwd heb veel inkleur technieken maar niet op water of aqau basis.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje en voor het achterlaten van een berichtje. Veel knutselplezier gewenst. Hartelijke groetjes, Veerle